Dr. Ștefan Busnatu – Coordonatorul Centrului de Inovație și e-Health a UMF Carol Davila, Dr. Alexandru Mischie – Președintele Grupului de Tele-Cardiologie al Societății internaționale de Telemedicină și Dr. Alexandru Burlacu, coordonatorul cursului de inteligență artificială la UMF Gr. T. Popa din Iași vorbesc la dezbaterea CardiologieModerna.ro despre rolul Big Data, experiența franceză în domeniu și potențialele aplicații.

Dezbaterea este organizată de Platforma CardiologieModernă.ro și se desfășoară miercuri, 16 iunie 2021 de la ora 18.00 pe platforma Zoom.

Înscrierile sunt GRATUITE și se realizează completând FORMULARUL DE AICI.

Mai multe informații pe pagina dezbaterii accesibilă AICI.

Dezbaterea profesională din 16 iunie 2021 este cea de-a treia întâlnire a comunității CardiologieModerna, dezvoltată de Oameni și Companii din anul 2020, cu susținerea partenerilor: Pfizer, Alliance Healthcare România, Alphega România, Regina Maria, Liamed, Spitalul Sf. Constantin din Brașov, Dr. Heart și OptimCardio.ro.

Comunitatea OSC-CardiologieModerna numără peste 400 specialiști abonați la newsletterul lunar al platformei sau care participă la evenimentele comunității.

Aceasta este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 33 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.