Webinarul ”Totul despre inima ta” este  găzduit de Pacientul 2.0 şi COPAC -Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania si are loc în data de 31 august, de la ora 9, ONLINE.

Cum au acces pacienții la consultații gratuite pentru descoperirea problemelor cardiovasculare și care sunt analizele pe care le primesc la medicul de familie și în centrele de screening, explică conf. univ. dr. Alexandra Cucu, manager al proiectului “Totul pentru inima ta”, director al Centrului Naţional de Evaluare şi Promovare a Stării de Sănătate (CNEPSS).

Partenerii ce cooperează în cadrul proiectului “Totul despre inima ta” sunt: Institutul Național de Sănătate Publică (lider), Societatea Romana de Cardiologie, Asociația Română pentru Promovarea Sănătății (ARPS), Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara (IBCTM), Coaliția Organizațiilor Pacienșilor cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC) și Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu-Mureș (IUBCvT).
Proiectul “Totul pentru inima ta – Program de screening pentru identificarea pacientilor cu factori de risc cardiovascular POCU/805/4/9/137424 este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.