Equiliant Capital, fondul de investiți al Pavăl Holding, proprietarul Dedeman, fond dedicat întreprinderilor mici si mijlocii din România, investește în Clinica Victoria, o rețea de clinici stomatologice având cabinete în Pitești, Râmnicu Vâlcea și Slatina.
Rețeaua, intrată pe piață din 2013, are 26 de medici, iar până acum a avut circa 40.000 pacienți. Fondatori sunt familia Daniel Dragomir și Cristian Dragomir.
Obiectivul invesitiției este crearea unei rețele cu acoperire națională, atât organic, cât și prin achiziția altor clinici care vor putea să se integreze în modelul operațional al Clinicilor Victoria. În urma majorării de capital efectuate, Equiliant va deține un pachet minoritar în Clinica Victoria.
Equiliant Capital este un fond de investiții de tip private equity, dedicat întreprinderilor românești mici și mijlocii cu mare potențial de creștere. Este un fond cu un capital de 50 milioane euro, iar investițiile efectuate sunt în plaja a 3-10 milioane euro, în una sau mai multe tranșe. Fondul este finanțat de Pavăl Holding, proprietarul Dedeman, cel mai mare retailer local de bricolaj și cel mai mare business dezvoltat de antreprenori români.