Ziua Mondială a Bolnavului
Așadar, transmitem si noi pe aceasta cale, un gand bun tuturor celor aflați în suferință, și, la rândul nostru, încercăm să oferim o mână de ajutor prin intermediul proiectelor și inițiativelor pe care le desfășurăm. Dorim să reamintim faptul că punem la dispoziția pacienților, numarul de Call Center 021 253 0591, unde oferim în mod GRATUIT informatii medicale generale, consiliere psihologică gratuită, planuri personalizate de nutriție și dietetică. De asemenea, pacientii pot sesiza lipsa medicamentelor pentru afectiunile cronice.
Mai multe informații despre proiectele Alianței Pacienților Cronici din România, regasiti pe https://aliantapacientilor.ro/
Nu în ultimul rând, dorim să adresăm mulțumiri tuturor cadrelor medicale, medicilor care fac eforturi – de cele mai multe ori – supraomenești – cu mijloacele pe care le au, să ne țină în viață și să ne ofere șansa la o viață cât se poate de normală. Gândul nostru de apreciere se îndreaptă și către ceilalți factori implicați în domeniul sănătății. Numai împreună vom reuși.
Să aveți sănătate, încredere și să nu uitați că, nu sunteți singuri în aceasta luptă, să nu vă pierdeți niciodată speranța!