zilele iob august 2020

Tema conferinței Zilele Medicale şi Ştiințifice ale Institutului Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” este „Perspective interdisciplinare în oncologie”. Evenimentul are loc online, 27-29 august 2020.

Curatorii manifestării științifice sunt Institutului Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” Bucureşti ( IOB) și Societatea Naţională de Oncologie Medicală din România. Președintele comitetului de organizare este dr. Lidia-Anca Kajanto, managerul IOB.

Comitetul Științific este alcătuit din conf. univ. dr. Monica Desiree Dragomir, conf. univ. dr. Laurenția Nicoleta Galeș și șef lucrări dr. Xenia-Elena Bacinschi.

ACCES – PLATFORMA

  • Accesul la conferinţă se face cu cel puţin 5 minute înainte de a începe
  • Va rugam sa folositi butonul “Participă şi tu” pentru a vă înregistra (necesar pentru a vă elibera certificatul de participare)
  • După începerea sesiunii, dacă nu apare imaginea, vă rugăm să daţi “refresh”/ “reload” paginii (click pe bară pe semnul ↺ sau tastaţi simultan “SHIFT şi F5”)
  • Prezentarea se lansează în imagine format mic pe centrul ecranului, dar aveţi posibilitatea de a trece pe ecran complet mutând cursorul mouse-ului in colţul din dreapta jos şi selectând pătratul mic din capăt
  • Tot acolo aveţi şi opţiunea de reglaj sunet şi rezoluţie imagine (alegeţi “Automat” dacă nu sunteţi sigur de viteza internetului). Cu cât este mai mare rezoluţia aleasă, cu atât mai mare trebuie să fie viteza de conexiune. Dacă aveţi o conexiune foarte slabă, puteţi pune pe pauză prezentarea pentru cca 30 de secunde, după care reluaţi şi vizionaţi fără sincope până la finalul sesiunii.
  • În sesiunile de pe platforma, participanţii nu au acces cu microfon, aşa că vă rugăm să adresaţi întrebările dvs în secţiunea Q&A. Pentru acces din ecran complet, daţi click pe tasta “ESC” din stânga sus, ulterior adresării întrebării putând reveni în formatul ecran complet ( Full screen) din meniul menţionat anterior
  • Certificatul de participare îl veţi găsi in sectiunea „Evenimentele mele” in termen de 14 zile de la terminarea evenimentului.

Detalii despre participarea la Zilele Medicale şi Ştiinţifice IOB, puteti obţine la: