În datele de 18.11.2023 si 25.11.2023, în cadrul CNFIS-FDI-2023-F-0709 FUTUREMED – baze practice pentru medicina viitorului, Centrului de Inovație și e-Health-UMFCD organizează un nou workshop organizat de Laboratorul de Printare 3D din cadrul .

Tema workshopurilor – „Printare 3D în medicină – Tehnologii inovative și implementările lor în medicina personalizată”, își propune abordarea multidisciplinară a implementării printării 3D în practica medicală curentă. Participanții vor explora beneficiile utilizării printării 3D în planning preoperator, designul și producția de ghiduri chirurgicale personalizate, orteze, proteze customizate.

În cadrul workshopului, participanții vor beneficia de interacțiunea cu modele educaționale medicale printate 3D, vor descoperi designul unui laborator de printare 3D medicală, vor lua contact cu multiple tehnologii de printare 3D de ultima generație.

În cadrul părții practice a workshopului, participanții vor experimenta, hands-on, procesul de prelucrare, segmentare imagini Computer Tomograf și vor pregăti un model pentru printare 3D, model cu o temă surpriză.

Accesul participanților este gratuit în baza formularului de înscriere. Numărul de participanți este 30 per workshop, iar participanții vor fi selectați în ordinea înscrierilor.

Pentru înscriere, accesați linkul următor: https://forms.gle/RgGYWtWxDeLobT1H8

 

 

Sursa: Centrul de Inovație si e-Health