Joi, 23 mai 2024, începând cu ora 17.00, pe platforma ZOOM are loc webinarul „ROLUL GKS ÎN NEUROCHIRURGIA MODERNĂ”, care își propune să exploreze în profunzime inovațiile și avantajele aduse de Laboratorul de Radiochirurgie Stereotactică de tip Leksell Gamma Knife din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. N. Oblu” Iaşi.

Webinarul fi susținut de Conf. Dr. Lucian Eva, manager al Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. N. Oblu” Iaşi. Moderator: Dorin Chioțea, Jurnalist.

Invitația evenimentului AICI: https://lp.eventsmax.ro/rolul-gks-in-neurochirurgia-moderna/

În cadrul acestei întâlniri, ne propunem să explorăm în profunzime inovațiile și avantajele aduse de această tehnologie de ultimă generație. Această terapie stereotactică poate remedia o multitudine de leziuni, cancere, metastaze sau formaţiuni tumorale localizate la nivelul creierului. Cu ajutorul bisturiului cu laser fiecare tumoră sau fiecare metastază se iradiază ţintit. Se pot iradia peste 20 de metastaze odată sau fiecare în parte. De asemenea, pot fi vindecate şi alte patologii precum nevralgiile de trigemen, malformaţiile artero-venoase.

Webinarul se adresează medicilor din diferite specialități, iar participarea acestora este GRATUITĂ, cu condiția completării formularului de înregistrare.