Școala Pacienților Cronici organizează în data de  21 noiembrie, de la ora 12.00, ONLINE, webinarul  ”Spune DA – cunoașterea și înțelegerea dermatitei atopice”.

Dermatita atopică nu este doar o boală a pielii, așa cum cred mulți, ci merge dincolo de piele, impactând activitățile zilnice, somnul, sănătatea mintală și nu numai.

În România, medicii estimează că numărul pacienților cu dermatită atopică ce nu ajung la medic este mai mare decât al celor care merg la medic și își tratează boala.

Înțelegerea (și acceptarea) bolii permit un control mai bun asupra simptomelor care, de multe ori, își pun amprenta pe întreaga viață a pacienților.

Speakeri ai evenimentului vor fi Dr. Carmen Curea, medic primar dermatolog, doctor în științe medicale și Dr. Irina Antonescu, medic specialist pediatru, președintele Asociației pentru Dermatită Atopică – ADA.

Dacă aveți întrebări pentru specialiști, vă rugăm să le trimiteți până pe 20 noiembrie, ora 14.00, pe adresa office@scoalapacientilor.ro

Webinarul este organizat în cadrul campaniei Spune DA de informare și educare a publicului cu privire la înțelegerea și controlul eficient al Dermatitei Atopice.

Evenimentul online va fi găzduit pe pagina de Facebook Școala Pacienților Cronici- AICI

 

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .