Cu siguranță știi senzația când iți amorțesc mâinile, le scuturi, dar senzația de furnicătura nu dispare. Dacă se întamplă rar, e doar o neplăcere. Însî, dacă amorțeala este recurentă, însoțită de sensibilitate extremă la atingeri, dureri puternice resimțite ca arsuri sau slăbiciune musculară, amorțeala poate să fie un simptom pentru neuropatia periferică.

Simptomele de mai sus sunt o parte din manifestările care apar în cazul acestei afecțiuni. Prin urmare, vă invităm Joi, 23 iunie 2022, de la ora 20:00, la un eveniment din seria de webinarii #NeuroaxisTalks, organizat și susținut de medicii specialiști în neurologie de la clinica Neuroaxis.

Webinar-ul De ce ne amorțesc mâinile și picioarele? Diagnostic și tratament pentru neuropatiile periferice este un eveniment gratuit, cu participare liberă, care își propune să informeze publicul despre neuropatia periferică, simptomele și metodele de tratament.

Webinar-ul va fi susținut de Dr. Dan Mitrea, medic specialist neurolog, Dr. Zela Cofoian Amet, medic specialist neurolog si Dr. Iulian-Daniel Vilcioiu, medic specialist în chirurgia mâinii, invitat special, care va vorbi în mod special despre manifestările, factorii de risc, prevenția și opțiunile de tratament pentru Sindromul de Tunel Carpian, una dintre cele mai comune forme de neuropatii periferice.