Reprezentanţii mai multor spitale au declarat pentru AGERPRES că pentru alegerile europarlamentare şi locale de duminică au fost înregistrate cereri pentru votul cu urna mobilă.

„Sunt cereri de vot cu urna mobilă. Încă nu sunt centralizate”, a declarat vineri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

Managerul Institutului Clinic Fundeni, Anca Coliţă, a afirmat că şi în unitatea medicală pe care o conduce se va vota cu urna mobilă.

Potrivit medicului, până vineri 47 de persoane depuseseră cerere pentru a vota în spital.

Se va vota cu urna mobilă şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Aici, un număr de 132 de pacienţi ai acestui spital şi-au exprimat dorinţa de a vota.

Şi la Spitalul Militar Central „Carol Davila” se va vota cu urna mobilă, după cum a confirmat comandantul Florentina Ioniţă Radu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Bagdasar Arseni”, Florin Bica, a afirmat că au fost depuse cereri de vot pentru alegerile de duminică.

Românii îşi vor alege duminică reprezentanţii în administraţia locală – primarul general al Capitalei, preşedinţii de consilii judeţene, membrii Consiliului General al Municipiului Bucureşti sau ai consiliilor judeţene, primarii localităţilor/ primarii de sectoare ale Capitalei, precum şi membrii în consiliile locale ale fiecărei unităţi administrativ-teritoriale. AGERPRES