Pe data de 30 mai 2019, o delegație compusă din șase persoane de la Agenția Națională pentru Sănătate Publică din Republica Moldova va efectua o vizită de studiu la Spitalul Orășenesc Buhuși. Vizita are drept scop familiarizarea și schimbul de experiență privind activitatea structurii de management al calității, precum și alte aspecte privind calitatea actului medical și a serviciilor medicale de care pot beneficia pacienții în spitalul din Buhuși.

Vizita de studiu dorește să faciliteze actualizarea și armonizarea prevederilor cadrului normativ în vigoare privind sistemul intern de management al calității la buna practică, obiectiv trasat în Foaia de parcurs a Agenției Naționale pentru Sănătate Publică din Republica Moldova. Delegația va fi condusă de dr. Maria Cumpănă, Director adjunct în cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică din Republica Moldova.

De asemenea, delegația va participa în perioada 31 mai – 1 iunie 2019 și la Conferința „Rolul spitalelor Municipale, Orășenești, Mono-specialitate în îmbunătățirea calității actului medical, prezent și perspective”.