Viitorul abonamentelor medicale, în opinia dr. Wargha Enayati

Fondatorul Enayati Medical City, cea mai mare investiție medicală din București și România, a fost invitat ieri la evenimentul Healthcare Business Forum, transmis live pe Facebook din cauza contextului epidemiologic actual.

Wargha Enayati este fondatorul rețelei private de sănătate Regina Maria și al Fundației Inovații Sociale Regina Maria, un cunoscut antreprenor în industria de healthcare, dar și medic cardiolog.

„Acum sunt peste 1,5 milioane de abonamente medicale în piață, dacă nu mă înșel. Avantajul este că banii care vin, intră direct la furnizor, iar furnizorii pot să se dezvolte din acest punct de vedere. Sigur că a devenit un fel de comodity și lucrăm acum la abonamente mai high-end, care să fie un fel de hibrid între asigurări [de sănătate] și abonamente prin ConciergeMedical, pe care îl avem la Intermedicas. Eu cred că viitorul este aici, mai ales pentru că populația nu este încă pregătită pentru a plăti sume fabuloase pentru asigurări adevărate – care sper să apară la un moment dat – pentru a acoperi serviciile medicale. Pentru că populația nu are bani.”

 

Materialul integral pe www.viata-medicala.ro