Prin intermediul Up Achiziții, Up România și REGINA MARIA pun la dispoziția companiilor mici și mijlocii singura gamă de abonamente medicale dedicată afacerilor aflate la început de drum. Oferta cuprinde 3 tipuri de pachete de servicii medicale, special concepute pentru a acoperi nevoile oricărei afaceri: IMM Plus, IMM Optim sau IMM Ultra. În platforma Up Achiziții, costurile pentru abonamente pot ajunge la 3 euro/lună/angajat, în funcție de numărul de angajați ai companiei și de pachetul medical ales. Abonamentele cuprind servicii de medicina muncii, controale medicale, un set anual de analize, precum și discount-uri la investigații și analize.

„De 23 de ani, la REGINA MARIA oferim soluții personalizate de prevenție și tratament atât pentru marile companii, cât și pentru IMM-uri, start-up-uri și abonați individuali. Pentru segmentul de IMM-uri și start-up, credem în necesitatea unui demers educativ, pentru a atrage atenția asupra importanței prevenției și a efectului pozitiv pe care îl au abonamentele atât în viața angajaților, cât și în dezvoltarea afacerii. Ne bucurăm să fim parteneri Up Achiziții, oferind servicii de înaltă calitate la prețuri preferențiale”, a spus Georgiana Andrei, Corporate Sales Director în cadrul Reţelei de sănătate REGINA MARIA.

În prezent, platforma www.up-achizitii.ro răspunde nevoilor clienților săi prin cele 8 categorii de produse și servicii, 9 furnizori integrați și peste 1.000 de produse și servicii disponibile deja, în doar câteva luni din momentul lansării conceptului de piață din România. Din punct de vedere al tehnologiei, acesta este o platformă digitală cu funcții de e-commerce, special concepută pentru companiile mici și mijlocii pentru care furnizorii buni sunt greu de găsit, prețurile bune sunt acordate la volume de afaceri importante, iar timpul este, poate, cea mai prețioasă resursă.

„Sănătatea și calitatea vieții angajaților români este în centrul soluțiilor Up România. De mai bine de 15 ani, sute de mii de salariați români folosesc tichetele și cardurile de masă Up România care îi ajută să aibă o alimentație echilibrată în timpul orelor de lucru. Iată că acum, împreună cu REGINA MARIA, sprijinim companiile mici și mijlocii să ofere acces oamenilor din echipa lor la servicii medicale de calitate, încurajând astfel prevenția și contribuind la o stare de sănătate mai bună a acestora. Prin platforma Up Achiziții, IMM-urile vor putea achiziționa servicii medicale de bază pentru angajații lor, la prețuri negociate și accesibile”, a spus Elena Pap, CEO-ul Up România.

Platforma www.up-achizitii.ro negociază pentru companiile mici și mijlocii din România ofertele de produse și servicii, de la parteneri de top. În prezent, în platformă sunt disponibile produse de birotică și papetărie, apă, cafea, produse de curățenie, servicii de curierat, produse și servicii IT & C, servicii de consultanță juridică, dar și carduri de combustibil sau beneficii extrasalariale (precum carduri de masă, carduri cadou sau abonamente pentru servicii medicale).

Up Achiziții simplifică achizițiile afacerilor mici și mijlocii. Totul este mai simplu deoarece contul se poate face gratuit, pe loc, rapid – prin completarea contractului și plasarea comenzii fără a te deplasa la sediul companiei, dar și avantajos datorită prețurilor preferențiale și a ofertelor periodice propuse clienților și prospecților.