In perioada 26 octombrie – 4 noiembrie, Ministerul Sanatatii Publice organizeaza un nou concurs pentru ocuparea functiei de manager din spitalele publice la care functia respectiva nu a fost ocupata prin concurs.
Potrivit reprezentantilor MSP, informatiile privind modul de organizare al concursului, criteriile de selectie, continutul dosarului de inscriere, probele de evaluare si posturile scoase la concurs se gasesc in ziarul „Viata Medicala” din 12 septembrie 2008. Totodata, bibliografia de concurs si temele-cadru pentru proiectul de management sint publicate pe site-ul Scolii Nationale de Sanatate Publica si Management Sanitar: www.snspms.ro.

Desfasurarea probelor de evaluare si finalizarea concursului de selectie se fac in conformitate cu prevederile Ordinului MSP nr. 493/2008 privind aprobarea Normelor de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiei de manager, persoana fizica, din spitalele publice, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 273/7.IV.2008.