Prof. dr. doc. Cem Yyibozkurt, specialist în ginecologie la Liv Hospital din Istanbul, va veni sâmbătă la Bucureşti pentru a oferi gratuit opinie medicală pacientelor cu cancer ovarian, de sân şi alte afecţiuni ginecologice.

„Dr. Cem Yyibozkurt vine cu noutăţi în diagnosticarea şi tratarea cancerului la femei ce poate fi depistat înainte de a debuta necruţătoarea maladie. Aparatul LuViva poate anticipa cancerul de col uterin cu aproximativ doi ani înainte de a-l depista, iar testele BRCA sunt responsabile cu depistarea precoce a cancerului de sân. Dacă în prezent se aplică chimioterapia sistematică care circulă prin corp, prof. dr. doc. Cem Yyibozkurt foloseşte o metodă nouă de tratament care ajunge direct la celulele canceroase: HIPEC – chimioterapia hipertermică intraperitoneală”, se arată într-un comunicat remis joi presei de organizatori.

Întâlnirea cu medicul se face doar pe bază de programare în cadrul biroului reprezentantului oficial Liv Hospital, zona Cotroceni, Bucureşti.

Serviciul de second opinion se face în mod gratuit, pe baza dosarului medical al fiecărui pacient. Mai multe detalii pot fi găsite pe www.liv-romania.ro. AGERPRES