UMFST G.E. Palade Târgu Mureş a fost reprezentată de Asociaţia Studenţilor Basarabeni din Mureş la Târgul Universităţilor din România, un eveniment cu tradiţie care s-a desfăşurat în perioada 4 – 7 iulie la Chişinău, Ungheni, Bălţi şi Cahul.

Evenimentul, aflat la cea de-a XIII-a ediţie, a fost organizat de Federaţia Tinerilor Basarabeni şi în cadrul acestuia, absolvenţii de liceu au aflat de la voluntari informaţii despre procesul de admitere, oferta educaţională pentru anul universitar 2024-2025 şi toate facilităţile oferite de UMFST G.E. Palade Târgu Mureş.

Ministerul Educaţiei a alocat Universităţii un număr de 40 locuri/granturi de studii finanţate de la bugetul de stat pentru studii universitare de licenţă şi studii de an pregătitor, pentru românii de pretutindeni, astfel: 30 locuri fără plata taxelor de şcolarizare (cu bursă) şi 10 locuri fără plata taxelor de şcolarizare (fără bursă).

Înscrierile online au loc până mâine, 10 iulie 2024.  Evaluarea rezultatelor se va face în perioada 11-19 iulie 2024, iar rezultatele se vor afişa în data de 22 iulie 2024. Informaţii suplimentare se pot găsi aici.

Sursă foto: Facebook Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie