Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, în parteneriat cu Societatea Studenților în Medicină din București, organizează Campania “DONEAZĂ SÂNGE! FII EROU!”

Încă de când suntem mici auzim de super-eroii din povești care salvează viața atâtor oameni aflați în pericol. Deși lumea basmelor pare una utopică, asta nu ne împiedică din a încerca să devenim zilnic niște oameni mai buni.

În ediția din această primîvară, te așteptăm să fii chiar tu eroul poveștii noastre și să ajuți la scrierea unui final mai fericit pentru cei din jur. Masca și capa sunt opționale, dar dorința de a face bine e obligatorie!

Donarea de sânge este procesul ce ajută la realizarea operațiilor, îndepărtarea complicațiilor unor boli și aducerea unui zâmbet pe buzele oamenilor.

Persoanele doritoare sunt așteptate, în perioada 01-05 aprilie, în Holul de Onoare al Facultății de Medicină, Bd. Eroii Sanitari, nr. 8, în intervalul 8.00 -12.30 și la Centrul de Transfuzie Sanguină din București, str. Constantin Caracaș, nr. 2, în intervalul 7.30 – 13.30.

Nu uita să îți faci programare prin intermediul aplicației Donorium, inclusiv dacă vrei să donezi la Facultatea de Medicină! Locurile fără programare sunt limitate!

 

Sursa: Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”