Programul  “Cunoaşterea şi recunoaşterea sclerodermiei sistemice”, organizat de Comunitatea OSC – Boli Rare, a ajuns la final.

Cu această ocazie, în luna noiembrie va avea loc un maraton de întalniri dedicate sclerodermiei sistemice. Evenimentele de comunicare publică şi profesională de cunoaştere şi recunoaştere a sclerodermiei sistemice se află la ultimele două întâlniri ale comitetului ştiinţific din cele șase și vor fi cumulate în două ore de  pe platforma ZOOM.

Întâlnirea comitetului va avea loc pe 22 noiembrie 2021, începând cu ora 14.

La dezbatere vor fi prezenți membrii comitetului științific alături de Prof. Dr. Simona Rednic – Preşedinte al Comitetului Ştiinţific, care este și Președintele ales al Societății  Române de Reumatologie și  va fi  gazda întâlnirii, dezbătând subiecte de actualitate şi de interes pentru comunitate de Boli Rare.

Aceste evenimente sunt acţiuni de educare şi de informare a comunităţii OSC – Boli Rare şi sunt derulate cu sprijinul Boehringer Ingelheim.

Comunitatea OSC Boli Rare este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 33 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Oameni și Companii – OSC este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 35 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.