dentestet_logo.jpgChiar dacă numărul pacienților români scade pe perioada verii din cauza vacanțelor, clinicile dentare nu duc lipsă de clienți, lucru datorat în mare măsură turismului dentar. Potrivit unui studiu intern realizat de DENT ESTET, lider pe piața de servicii stomatologice din România, procentul pacienților străini ai clinicii a crescut în această perioadă cu 50%, aceștia venind special în România pentru a beneficia de serviciile DENT ESTET.

Turiștii dentari reprezintă 15% din totalul pacienților clinicii la nivel anual și sunt atât străini, cât și români care locuiesc în străinătate. Cei mai mulți provin din țări precum Italia, Spania, Marea Britanie, Israel și SUA.

„Străinii cunosc și apreciază calitatea serviciilor stomatologice din România, care este la fel de ridicată cu cea a țărilor din Vestul Europei sau din SUA. Avem o echipă de medici supra-specializați, cu o experiență complexă în toate ramurile medicinei dentare. Raportul calitate-preț este vizibil în favoarea noastră, pentru că aceleași tratamente, realizate la același standard, care în străinătate costă peste 20.000 euro, la noi se găsesc la prețuri între 4.000-10.000 euro. Pacienții pot ajunge chiar și la economii de 70%. Diferența este semnificativă, mai ales în contexul economic actual” , a declarat dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET.

Conform studiului DENT ESTET, 80% dintre străini caută tratamentele complexe, profitând de perioada concediilor de vară pentru a-și rezolva cât mai multe probleme dentare într-un timp cât mai scurt. Tot procesul devine, astfel, mult mai eficient. Pe primul loc în topul celor mai cerute tratamente se află cele de implantologie, urmate de lucrările din Zirconiu (montarea coroanelor dentare) .

„Pacienții străini, dar și restul pacienților, caută clinici cu tradiție, care pot acorda garanții pentru serviciile pe care le oferă. Implanturile dentare sunt cele mai solicitate servicii, iar noi am lansat în exclusivitate la DENT ESTET Planul unic de garanții pentru aceasta procedură. Acest Plan unic de garanții, o premieră în România, oferă numeroase facilități, printre care o garanție de 10 ani pentru implant, soluții financiare de eșalonare a costului pentru tratamente adiționale, dar și o consultație gratuită de actualizare a stării orale după finalizarea intervenției. Planul de garanții este un factor decisiv în momentul alegerii unei clinici stomatologice”, a adăugat dr. Oana Taban.

În scopul atragerii pacienților din alte țări, DENT ESTET a încheiat mai multe parteneriate cu agenții din străinătate, cu care colaborează pentru programul de turism dentar. Foarte importante sunt si recomandările turiștilor dentari care au apelat deja la serviciile clinicii.

„De fiecare dată când vin să mă tratez la DENT ESTET, mă simt ca și cum m-aș afla la o clinică de elită din SUA, țara unde locuiesc de mai bine de 15 ani. Sunt mulțumită atât de pregătirea medicilor, cât și de metodele folosite, iar organizarea este impecabilă. Este o soluție foarte avantajoasă pentru mine să plătesc de 2-3 ori mai puțin, fără a face compromisuri de calitate și recomand același lucru tuturor prietenilor mei cu probleme stomatologice”, spune și Zenaida Z., pacient DENT ESTET.

La DENT ESTET există chiar și un departament special creat pentru pacienții străini care practică turismul dentar. Acesta gestionează atent întreaga relație cu acești pacienți, cu înțelegere față de nevoile lor, din punct de vedere al timpului limitat și al serviciilor pe care le solicită.

Turismul dentar reprezintă o afacere profitabilă și pentru alte țări vecine cu România. Principalele țări concurente din acest punct de vedere sunt Bulgaria și Ungaria.

***

De peste 12 ani lider pe piața de servicii stomatologice din România și cu peste 15.000 de pacienți în cele 4 clinici, grupul DENT ESTET a fost în permanență, de la lansare și până astăzi, cel care a stabilit standardul de excelență în toată gama de servicii stomatologice. Rețeaua DENT ESTET cuprinde trei clinici pentru adulți și singura clinică stomatologică din România dedicată în exclusivitate copiilor și adolescenților, DENT ESTET 4 KIDS.

Mai mult, DENT ESTET a fost prima clinică din țară care a achiziționat și a dotat fiecare sediu cu un microscop performant ZEISS®, aparat ce permite perfecționarea tratamentului endodontic și rezultate de durată. Tehnologiile folosite sunt utilizate la nivel internațional, în clinici din SUA, Germania, Franța, Anglia și Israel.

Vă aşteptăm cu drag la DENT ESTET!

dentestet.jpg

HEAD OFFICE:
Blvd. Aviatorilor Nr. Telefon: 021 222 11 08

Mobil: 0744 60 20 20

www.dentestet.ro

REZIDENTIAL HERASTRAU:

Şos. Nordului Nr. 82-92

Telefon: 021 232 56 87

Mobil: 0744 66 26 63

DENT ESTET 4 KIDS:

Str. Av. Mircea Zorileanu Nr. 62B

Tel: 021 224 17 14

Mobil: 0755 60 20 20

www.de4kids.ro

Green Dental:

Str. Grigore Alexandrescu Nr. 7

Tel: 021 314 73 41

Mobil: 0723 60 20 20

www.greendental.ro