Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, insotit de presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, si prefectul Danut Culetu au participat pe 27 mai la inaugurarea a trei sectii ale Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, reabilitate pe baza unui program investitional realizat de autoritatile locale si Guvern.
Directorul unitatii spitalicesti, dr. Ioan Tofolean, a declarat ca a fost efectuata receptia lucrarilor la sectiile obstretica-ginecologie, pediatrie si ORL situate in aripa estica a cladirii, precum si a alte 40 de incaperi din extremitatea vestica. In incaperile respective au fost modernizate grupurile sanitare, au fost realizate lucrari de vopsitorie si zugraveli si a fost montata tamplarie termopan.

Lucrarile la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta au inceput in mai 2004, iar in
noiembrie 2005, Directia Nationala Anticoruptie a inceput o investigatie pentru a verifica legalitatea contractului de reparatii. O luna mai tarziu, Guvernul a suspendat suma de confinantare a lucrarilor pana la finalizarea verificarilor.

Purtatorul de cuvant al CJ Constanta, Cristian Moldovanu, a declarat ca lucrarile de
modernizare si reabilitare integrala a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta au fost reluate la sfarsitul lunii noiembrie 2007, dupa ce beneficiarii au acceptat renegocierea valorii de executie, la solicitarea antreprenorului general, firma Baran, valoarea materialelor fiind indexata cu 41%, indice ce reprezinta media ponderata a cresterii pretului de piata al acestora, iar pretul manoperei a fost indexat cu 100,6%, conform coeficientului stabilit de Directia de Statistica privind cresterile salariale in domeniul constructiilor

Lucrarile de reabilitare si modernizare vor fi finalizate pe 31 martie 2010, cu o intarziere de
aproape doi ani.