cariere in alb.jpgCea de-a doua ediţiei a Târgului „Cariere în Alb”, eveniment din domeniul carierelor medicale şi industriei farmaceutice din România, se va desfăşura în perioada 28 mai – 7 iunie.

Evenimentul „Cariere în Alb” pune la dispoziţie seminarii de consiliere, workshop-uri şi traininguri, oferind tinerilor informaţii despre oportunităţile variate pe care le au, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Cei interesaţi pot afla mai multe detalii despre domeniul în care vor să profeseze, despre şansele de dezvoltare personală şi mai ales, vor afla cum pot eficientiza procesul de perfecţionare în domeniul ales, informează un comunicat de presă remis vineri.

Târgul se află deja la cea de-a doua ediţie şi va avea loc în acest an în patru centre medicale din Cluj-Napoca, Timişoara, Bucureşti şi Iaşi. La târg sunt oferite peste 3.000 de joburi în domeniul sanitar şi participă peste 20 de companii cu oferte din România, Anglia, Germania, Franţa, Italia, Belgia, Austria, Irlanda, Norvegia, Elveţia, Olanda, Canada, Emiratele Arabe.

Potrivit organizatorilor, participarea la oricare eveniment „Cariere în Alb” este gratuită şi se face pe bază de înscrieri. În Cluj-Napoca evenimentul se desfăşoară în 28 şi 29 mai, la Casa de Cultură a Studenţilor, în Timişoara în 30 şi 31 mai, la Universitatea de Medicină şi Farmacie Timişoara – Clubul SSMT, în Bucureşti în zilele de 4 şi 5 iunie, la Sala Palatului, în Iaşi în zilele de 6 şi 7 iunie la Casa de Cultura a Studenţilor. AGERPRES