synevo_ghid.jpgSynevo România se pregăteşte să lanseze cea de a doua ediţie a Ghidului de analize de laborator. Această lucrare complexă, reactualizată cu cele mai noi rezultate ştiinţifice din domeniu, reprezintă un instrument de lucru pentru toţi clinicienii. Prima ediţie a lucrării este utilizată ca instrument de diagnosticare în mod curent de către 5000 de medici.

Lucrarea cuprinde fişele a peste 1.100 de analize de laborator pe hematologie, biochimie, markeri endocrini, markeri tumorali, markeri virali, markeri cardiaci, markeri anemie, markeri osoşi, markeri boli autoimune, serologie boli infecţioase, alergologie şi imunologie, teste de genetică şi farmacogenetică, teste moleculare de diagnosticare infecţii, teste de microbiologie şi toxicologie, faţă de 350 de teste prezentate în prima ediţie.

Synevo operează în România prin intermediul a 30 de laboratoare şi centre de recoltare în: Bucureşti, Cluj, Arad, Timişoara, Constanţa, Medgidia, Iaşi, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuţi, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Ploieşti, Braşov şi începând din aceasta lună şi în Bacău.

La nivel internaţional Synevo este prezent în România, Polonia, Germania, Ucraina şi Belarus. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul Synevo.