Synevo România, liderul pieței locale de servicii de diagnostic și de laborator, a inaugurat un centru de recoltare în orașul Năvodari. Aceasta este a noua unitate de acest tip deținută de companie în județul Constanța după cele din orașele Constanța (șase unități de recoltare), Medgidia și Mangalia. Rețeaua Synevo a atins acum, la nivel național, un total de 107 centre de recoltare, la care se adaugă 17 laboratoare. Synevo este prezent în 34 de județe din țară și 47 de orașe.

Synevo are o prezență puternică în județul Constanța unde deține un laborator performant și nouă puncte de recoltare în Constanța, Medgidia, Mangalia și Năvodari. Anul trecut Synevo a inaugurat în Constanța primul său centru de recoltare sub conceptul „Mama si copilul” prin care compania oferă servicii de laborator dedicate copiilor și femeilor însărcinate din regiune.

„Synevo a investit mult în ultimii ani în dotarea laboratoarelor cu cele mai performante echipamente de analiză care permit realizarea a peste 2.000 de teste la un nivel înalt de acuratețe. Laboratorul din Constanța este unul dintre cele mai performante din rețea, fiind dotat cu analizoare Cobas care permit procesarea în cele mai bune condiții a unui număr mare de probe. Prin lansarea centrului de recoltare din  Năvodari oferim acces pacienților de aici la paletă amplă de texte complexe”, a declarat Ovidiu Marta, Director Regional Zona Est.

Synevo România este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic și de laborator din România. Laboratorul Central din apropierea orașului București este una dintre cele mai mari unități de acest tip, fiind un hub regional care deservește pacienți din cinci țări diferite din Europa de Sud-Est. La finalul anului trecut Synevo a achiziționat un echipament Cobas nou, complet, unic în România, pentru care a alocat fonduri totale de 1,1 milioane euro.

Anul trecut Synevo a inaugurat un total de 21 de centre de recoltare noi în toată țara. De la începutul acestui an Synevo a continuat extinderea regională lansând până acum nouă puncte de recoltare în județele Covasna, Arad, Timiș, Ploiești, Vaslui, Suceava, Călărași și București, la care se adaugă inaugurarea unui laborator modern în orașul Ploiești.