Brandul de suplimente veterinare ALAVISTM s-a lansat oficial pe 21 mai în România, la Clubul de Echitație Equestria. Ne-am bucurat să avem alături de noi o comunitate medicală formată din doctori renumiți și invitați de onoare care au aflat mai multe informații despre povestea mărcii ALAVIS™, despre particularitățile produselor și spectrul de acțiune al acestora.

Gama ALAVISTM conține suplimente veterinare pentru câini, pisici și cabaline destinate în special afecțiunilor osteo-articulare, bazate pe substanțe brevetate și tehnologie de ultimă generație.

Dorim să mulțumim cu această ocazie Dlui Dr. Florin Căpățână, care a transmis din partea Președintelui ANSVSA un mesaj de bun venit pe piața de suplimente veterinare, Dlui Prof. Dr. Bogdan Alexandru Vițălaru (specialitate nefro-urologie) care ne-a oferit mai multe detalii despre Importanța nutraceuticelor în tratarea diverselor afecțiuni, despre terapia durerii și managementul stresului la animalele de companie, precum și Dlui Dr. MV Andrei Timen (specialitate ortopedie), care a aprofundat tema afecțiunilor articulare în care suplimentele au un rol benefic în recuperare.

De asemenea, dorim să îi mulțumim Dlui Dr. Tiberiu Hermenean, Președintele Asociației Crescătorilor Particulari de Cal Lipițan din România, pentru că ne-a onorat cu prezența și ne-a împărtășit din vasta sa experiență cu aceste nobile animale.

Mulțumim tuturor doctorilor și colaboratorilor prezenți la acest eveniment de lansare, cât și gazdei noastre, Clubul de Echitație Equestria.

Lansarea ALAVIS™ în România a reunit, de asemenea, iubitori de animale de companie şi crescători de exemplare canine de elită.

Actorul Denis Ștefan, ambasador de brand ALAVISTM

Actorul român Denis Ștefan este ambasadorul brandului de suplimente veterinare ALAVIS™. Pe lângă activitatea sa cinematografică, Denis este și un împătimit iubitor de animale, fiind îndrăgostit îndeosebi de cai. Îi mulțumim încă o dată lui Denis pentru că s-a alăturat proiectului nostru și pentru demonstrația fascinantă de echitație garrocha, din cadrul evenimentului de lansare din 21 mai.

Denis Ștefan este fondatorul și antrenorul coordonator din PROGRAMUL CAII ROMÂNIEI, lansat în 2012 ca un concept de dresaj natural comportamental, menit să învețe iubitorii de cai să-și antreneze propriii cai utilizând psihologia acestui animal.

Prin munca depusă în programul Caii României, Denis Ștefan a reușit participarea în regim competițional, cu caii din acest program, la numeroase evenimente și spectacole demonstrative atât în țară, cât și în străinătate, în țări precum Cipru, Austria, Ungaria.

De asemenea, programul inițiat de Denis Ștefan este angajat și în proiecte de salvare și recuperare comportamentală a câinilor trimiși spre abator sau abandonați din diverse motive.

ALAVIS™ s-a lansat în Cehia, în 2003, și a devenit rapid o referință în domeniu pentru ceea ce înseamnă calitatea și eficiența suplimentelor veterinare. Gama de suplimente veterinare ALAVISTM acoperă nevoi dintr-o arie întinsă de afecțiuni, de la cele locomotorii, la cele pentru imunitate și regenerare hepatică, stres, vitalitate, dinți și gingii sau îngrijirea pielii și a blănii.