Spitalul Municipal Motru va primi pe parcursul acestui an aparatură medicală de ultimă generaţie în valoare de aproximativ 700.000 de lei, a declarat deputatul PSD Gorj Camelia Khraibani. Banii pentru achiziţionarea mai multor aparate medicale sunt alocaţi prin ordin al Ministrului Sănătăţii.
Astfel, în perioada următoare vor ajunge la Spitalul Motru o staţie de sterilizare, laparoscop chirurgical, cardiotocograf, nazofaringoscop şi electrocauter, urmând ca în a doua parte a anului să se primească şi analizator de markeri cardiaci, dar şi computer tomograf.

Deputatul Camelia Khraibani a afirmat că întreaga aparatură este nouă şi că niciodată Spitalul Municipal Motru nu a mai avut astfel de dotări. „Sunt mulţumită că am putut face ceva pentru Spitalul Motru, pentru că sistemul sanitar este domeniul din care am plecat, iar de aparatură vor beneficia toţi cetăţenii din colegiul din care vin. Suma alocată pentru aceste aparate se ridică la aproximativ 700.000 de lei”, a precizat Camelia Khraibani. AGERPRES