Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Fogolyan Kristof” din Sfântu Gheorghe a fost premiat în cadrul „Romanian Healthcare Awards”, cea mai amplă competiţie dedicată medicilor, echipelor medicale şi spitalelor din ţară, care îşi propune să evidenţieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, precum şi reuşitele individuale şi cele de echipă, a anunţat conducerea instituţiei.

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a obţinut o diplomă de excelenţă la categoria „Calitatea Serviciilor Medicale şi Siguranţa Pacientului” pentru proiectul „Transplant de ţesut liber vascularizat în vederea reconstrucţiei după rezecţii de tumor în regiunea capului şi gâtului”.

„Adăugăm o nouă diplomă de excelenţă colecţiei noastre! Ne onorează faptul că, datorită muncii în echipă şi a dedicării de care dau dovadă colegii noştri, am avut din nou ocazia să urcăm pe podium, printre cei mai buni profesionişti din sănătate, în finala Romanian Healthcare Awards – cea mai prestigioasă competiţie dedicată medicilor, echipelor medicale şi spitalelor din ţară. Pentru al doilea an la rând, echipa spitalului nostru a fost nominalizată la categoria ‘Calitatea Serviciilor Medicale şi Siguranţa Pacientului’, de această dată cu proiectul ‘Transplant de ţesut liber vascularizat în vederea reconstrucţiei după rezecţii de tumor în regiunea capului şi gâtului”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Spitalului Judeţean.

Anul trecut, Spitalul Judeţean a fost nominalizat la „Calitatea Serviciilor Medicale şi Siguranţa Pacientului” cu proiectul „Utilizarea implanturilor cranio-faciale personalizate în reconstrucţia traumatismelor şi ablaţiilor osoase în patologia oncologică a capului”.

Cele şapte categorii ale „Romanian Healthcare Awards 2022”, la care s-au putut înscrie toţi medicii, echipele sau spitalele din ţară care au iniţiat şi implementat cu succes proiecte care au îmbunătăţit calitatea actului medical şi experienţa pacienţilor au fost „Echipa Medicală a Anului”, „Spitalul Anului”, „Medicul Anului”, „Proiectul de Cercetare al Anului”, „Inovaţia Medicală a Anului”, „Campania Medicală a Anului”, respectiv „Calitatea Serviciilor Medicale şi Siguranţa Pacientului”. AGERPRES