spitalul_jud_slatina.jpgSpitalul Judetean de Urgenta Slatina risca, potrivit primarului Darius Valcov, sa ramana fara apa potabila, din cauza unei datorii de 100.000 lei.

Primarul sustine ca spitalul datoreaza furnizorului de apa si canalizare din oras, ACETI (aflata in subordinea consiliului local), peste 100.000 de lei si din acest motiv ACETI ar putea intrerupe furnizarea apei. Valcov considera ca vinovat pentru ca spitalul ar putea sa nu mai aiba sursa de apa potabila este managerul unitatii spitalicesti, Diana Iacobescu.

„La Spitalul Judetean de Urgenta Slatina avem un manager care va permite taierea apei potabile ca sa dea unei firme prietene bani pentru lucrari la parcare. Luna aceasta spitalul va ramane fara apa, pentru ca are datorii de peste 100.000 de lei la apa si in loc sa le plateasca, dau banii pe amenajarea parcarii”, a spus Valcov. El considera ca reprezentantii spitalului gresesc crezand ca nu va fi intrerupta furnizarea apei potabile.

„Cei de la spital merg pe principiul ca nu va fi taiata apa, dar e un principiu fals, pentru ca va fi sistata furnizarea apei si spitalul va fi nevoit sa treaca pe alimentarea din putul propriu, necorespunzator. Au existat bani ,dar conducerea spitalului a ales sa-i dea pe parcare, decat sa plateasca apa. As vrea sa stiu ce la va raspunde managerul spitalului pacientilor si cadrelor medicale cand va fi intrerupta alimentarea cu apa potabila”, a spus acesta.