În cadrul ediției din luna noiembrie a Spital-Connect, managerii și reprezentanții spitalelor publice din România au ocazia să prezinte și promoveze unitățile sanitare pe care le conduc. Vă așteptăm între 23 și 25 noiembrie, la Predeal, să descoperiți instrumentele cele mai practice atunci când vine vorba de a vă prezenta realizările.

Evenimentele, platforma spitalului sau proiectele pe care le implementați reprezintă activități care ajută instituția să se poziționeze ca un partener de încredere și care trebuie făcute cunoscute potențialilor colaboratori. În timpul evenimentului, puteți beneficia de sprijinul organizatorilor pentru facilitarea de discuții cu alte persoane participante și cu care doriți să discutați.

Întâlnirea din acest an are ca subiect principal Spitalele Conectate și va include și alte teme care să susțină acest concept: managementul inteligent al spitalelor, medicina viitorului-digitalizarea, inovație și Inteligență Artificială în procesele medicale, achiziții si surse de finanțare pentru spitale – PNRR, etică medicală.

Detalii despre alocutorii invitați și opțiunile de participare la Spital-Connect sunt disponibile pe platforma www.spitalconnect.ro. Reprezentanții instituțiilor publice (spitale sau alte organizații din domeniul sanitar) se pot înscrie prin completarea formularului de participare disponibil pe link-ul următor: https://www.spitalconnect.ro/#inregistrare.

Conferința Spital-Connect este organizată de Oameni și Companii-OSC. OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.