Oricine dorește să îmbunătățească sănătatea oamenilor trebuie să răspundă cu încredere tuturor provocărilor. Există o nevoie constantă de a recunoaște noi oportunități, de a fi pasionat și de a găsi soluții eficiente.

Ameliorarea durerii este un drept fundamental al omului. Cu toate acestea, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) afirmă o disponibilitate globală slabă pentru tratamentul adecvat al durerii. Pe parcursul ultimilor ani, posibilitățile pentru a evita suferința au crescut constant.

Gestionarea adecvată a durerii, alături de anestezie, este esențială atât pentru procedurile medicale și chirurgicale, precum și în faza postoperatorie. Pentru a gestiona eficient durerea în timp ce se reduce consumul de opiod, inclusiv efectele secundare asociate, strategiile de gestionare multimodală a durerii au devenit o parte importantă a procesului de îngrijire perioperativă. Acestea vor înlocui din ce în ce mai mult anestezicele generale și abordările analgezice în favoarea combinațiilor de metode regionale și locale, cum ar fi anestezia neuroaxială (abordare spinală / epidurală), blocuri nervoase regionale sau infiltrații directe ale plagilor.

Portofoliul B. Braun oferă soluții inovatoare pentru gestionarea multimodală a durerii

Anestezie spinală

Anestezie combinată spinală & epidurală

Infiltrații directe ale plăgilor

Anestezie epidurală

Blocuri nervoase regionale

Service și instruire

Pentru mai multe detalii, accesați www.magazin-bbraun.ro