În urma unui control realizat de către inspectorii ANPC întreprinse la 2 spitale din Bucureşti unde au fost constatate nereguli importante.

Acest lucru i-a determinat pe comisarii CPCMB să ia decizia asupra aplicării unor sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 32.000 lei, precum şi aplicarea măsurii complementare de oprire temporară a prestării serviciului până la remedierea deficienţelor.

Compania BIOCOMP ştie că poate scăpa de această problemă şi cu certitudine, va putea proteja viaţa şi activitatea cu ajutorul sistemului specializat de BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ cu lumină UV-C, produs în propria fabrică.

Compania BIOCOMP din Iaşi asigură în exclusivitate sistemul de BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C a spaţiilor din perimetrul spitalelor, blocând  astfel cele trei căi principale de contaminare potenţială (prin aer, prin suprafete şi prin obiecte), garanţia controlului proactiv al contaminarii si transmiterii biocontaminantilor periculosi, inclusiv al controlului asupra alimentelor introduse în unitate, fiind şi cea mai modernă, eficientă şi economică metodă la nivel mondial, bazată pe utilizarea luminii ultraviolete UV-C.

Compania BIOCOMP din Iaşi împlineşte anul acesta 31 de ani în acest an, de când produce în fabrica proprie dispozitive cu lumină ultravioletă UV-C speciale, profesionale, de dezinfectie a aerului în prezenţa sigură 24/7 a personalului şi pacientilor conform normelor şi standardelor UE 2022, dispozitive cu lumină UV-C speciale de dezinfectie a suprafeţelor în absenţa personalului( podele, pereţi, ustensile, echipamente, vase, frigidere, etc.) în minimum 15 minute, dispozitive cu lumină UV-C speciale de dezinfecţie a obiectelor ( măşti, telefoane mobile, tablete, pachete, documente, etc.), dispozitive de dezinfecţie a tastaturilor şi a încălţămintei.

Marele avantaj al acestor dispozitive UV-C este că sunt maxim de eficiente împotriva oricăror mutaţii şi tulpini noi deoarece acţiunea este de distrugerea a ARN-ului virusurilor sau după caz a ADN-ului bacteriilor, indiferent de variantă sau mutaţie, ca urmare nu există altă metodă la nivel mondial cu o asemenea eficacitate.

Cu ajutorul acestor dispozitive, vă puteţi garanta biosecurizarea spaţiului medical( recepţii, holuri, camere cazare, saloane consultatii, cabinete medicale, saloane tratament, săli operaţii, după caz spaţii ATI, UPU, laboratoare, spaţii de luat masa, bucătării, spaţii logistice, birouri, săli şedinţă, etc. ), cu o tehnologie ecologică, performantă, ieftină, nerepetitivă, cu durată de exploatare de peste 20 de ani, fără mentenanţă, fără contact, cu cost de achiziţie mic şi cu  garanţia că nici un pacient nu ar putea contracara agenţi patogeni periculoşi în perimetrul cantinei din unitatea medicală.

În concluzie, BIOCOMP recomandă dotarea perimetrului bucătăriilor şi a spaţiilor de luat masa cu un sistem modern şi specializat de BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ.