SOFTEXPERT anunta semnarea contractului cu AC HELCOR Pharma

SOFTEXPERT va implementa la AC HELCOR Pharma, aplicatia mobila MedEXPERT SFA care va fi folosita de agentii de vanzari pentru preluarea comenzilor pe baza stocurilor in timp real, vizualizarea soldurilor clientilor si procesarea documentelor de plata si culegerea de diverse informatii de piata de la clienti pe baza de chestionare predefinite.
In acelasi timp, managementul, prin accesul la rapoarte de analiza si sinteza, va putea sa ia in cel mai scurt timp decizii de business si de marketing care vor duce la cresterea satisfactiei Clientilor si a eficientei echipei AC HELCOR Pharma.

Grupul de companii AC HELCOR Pharma dezvolta activitati medicale si farmaceutice in sistem privat in Romania, Baia Mare. Productia de medicamente, comprimate si capsule, reprezinta activitatea de baza a grupului, care a acumulat o experienta larga de-a lungul celor 11 ani de existenta.

AC HELCOR se inscrie in normele de productie europene, fiind printre primele unitati de productie farmaceutica certificate GMP din Romania, atestat obtinut in anul 2000.

Distributia de medicamente proprii se face prin agentiile si reprezentantele din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Sibiu, Tg. Mures, Constanta, Cluj-Napoca si Buzau. Aceste agentii sunt autorizate de catre Ministerul Sanatatii, fiind deservite de echipe complexe de vanzari si de livrari.