În 2022, congresul ESC Preventive Cardiology se va concentra pe „Implementarea inovației în cardiologia preventivă”ESC Preventive Cardiology 2022 se va desfășura online în perioada 7-9 aprilie.

Înscrierea se face pe pagina evenimentului – escardio.org/Congresses-&-Events/Preventive-Cardiology/Registration și presupune:

  • Acces complet la toate programele științifice și educaționale online live și sesiunile sponsorizate de industrie;
  • Acces complet – program științific la cerere până pe 25 aprilie;
  • Expoziție – stand virtual și întâlniri rezervate dinainte;
  • Credite CME;
  • Exclusiv pentru membrii EAPC Silver – Acces la domiciliul membrului.

Evenimentul va reuni specialiști din domeniul sănătății: de la cardiologi, medici generaliști, oameni de știință, tineri cercetători, decidenți politici și profesioniști aliați din domeniul sănătății precum specialiștii din fizioterapie, psihologie, asistență medicală și științe nutriționale.

Noile linii directoare de prevenire și odată cu acestea, noii algoritmi de predicție a riscului SCORE2 și SCORE2-OP, au fost lansate și se va dezbate despre aplicarea lor în practica de zi cu zi, folosind-se cazuri reale și rezervându-se timp și spațiu pentru întrebările celor interesați adresate experților. Toate sesiunile vor putea fi urmărite live iar întrebările vor putea fi transmise prin chat experților prezentați. Cele mai importante momente ale zilei vor fi prezentate, prin reportaje live, în fiecare seară.

ESC Preventive Cardiology este congresul anual al Asociației Europene de Cardiologie Preventivă (EAPC), comunitatea lider pentru profesioniștii din domeniul sănătății implicați în cardiologia preventivă, care acoperă sănătatea publică, îngrijirea primară, prevenirea secundară și reabilitarea, precum și cardiologia sportivă și exercițiile fizice.

Mai multe detalii pe escardio.org