Conform unui studiu publicat de România TV un virus misterios a făcut ravagii la bordul luxoasei nave de croazieră Ruby Princess. Aproximativ 300 de turiști și membrii ai echipajului s-au îmbolnăvit subit.

Autoritățile sanitare din Uniunea Europeană au intrat în stare de alertă deoarece bacteriile precum Salmonella și Campylobacter nu mai răspund antibioticilor care sunt utilizate în present.

Sistemul de “Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C” (B.E.I.) este destinat tuturor unităților medicale deoarece blochează cele trei căi principale de contaminare potențială (prin aer, prin intermediul suprafețelor generale și a obiectelor) și garantează controlul proactiv al biocontaminanților periculoși (inclusiv a Salmonellei, Campylobacter-ului și a infecțiilor dobândite în mediul spitalicesc).

Datorită principiului unic de acțiune, prin care ARN-ul virusurilor sau, după caz ADN-ul bacteriilor (indiferent de variantă sau mutație) sunt distruse deoarece dispozitivele cu lumină ultravioletă UV-C BIOCOMP au o eficiență maximă împotriva oricăror mutații şi tulpini noi.

Dezinfecția aerului se realizează 24/7 cu dispozitivele profesionale BIOCOMP cu grilă (deoarece nu are în componența sa: filtre sau motoare electrice). Acestea se amplasează fix pe perete sau pe tavan în fiecare încăpere, la anumite înălțimi de siguranță conform normelor internaționale 2023 – deci în prezența sigură a personalului medical și a pacienților.

Dispozitivele de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C BIOCOMP formează un strat staționar de lumină dezinfectantă UV-C, invizibil și paralel cu tavanul, prin care aerul se dezinfectează gratuit, permanent, prin circulație convectivă, împiedicând orice contaminare sau transmitere de agenți patogeni.

Cu ajutorul acestor dispozitive, se garantează biosecurizarea spațiului medical (triaj, holuri, saloane, cabinete medicale, saloane tratament, săli de operații, ATI, UPU, laboratoare, spații de luat masa, bucătării, spații logistice, birouri, săli ședință etc.) și poți beneficia de următoarele avantaje:

  • consum energetic nesemnificativ;
  • reducerea cu până la 30% a costurilor cu energia electrică aferentă sistemului de condiționare aer;
  • nu aduce aport de căldură în spațiu;
  • timpi de utilizare adaptabili oricărui mediu de lucru;
  • preț mic de achiziție;
  • garanție excepțională de 5 ani și înlocuirea dispozitivelor în 24 de ore;
  • Perioada de service post-garanție este de 10 ani.

La solicitarea unităților medicale, echipa noastră de specialiști se deplasează la sediu, realizează auditul și măsurătorile spațiilor, dupa care întocmeste planul de Biosecurizare Ecologică Integrată personalizat și îl pun la dispoziție alături de oferta tehnico-economică aferentă, acest serviciu fiind oferit în mod gratuit.

BIOCOMP – EXPERTUL TĂU IN BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ DE MAI BINE DE 32 DE ANI!

www.biocomp.ro

www.uvmall.ro