Pandemia provocata de noul coronavirus a evidentiat in cel mai dramatic mod posibil importanta separarii fluxurilor in unitatile medicale. Mai mult ca oricand s-a pus in evidenta ca este esential ca traseele si circuitele personalului medical, bolnavilor, apartinatorilor dar si ale multitudinii de probe, medicamente, materiale si alte obiecte care se misca in mod continuu intre zone ale unui spital sa fie separate.

Electronic Security Systems  promoveaza de multi ani sistemele de transport pneumatic pentru spitale si a instalat un numar semnificativ de astfel de sisteme. Acestea degreveaza personalul medical de transportul mostrelor de sange pentru laborator, medicamentelor si altor obiecte de mici dimensiuni. Nu doar ca astfel creste rapiditatea in decizii si in consecinta calitatea actului medical, dar se reduce dramatic posibilitatea de raspandire a infectiilor intraspitalicesti.

Sistemul AntiVirus

Spitalele si celelalte unitati medicale contin o abundenta de bacterii si virusuri. Pentru a crea noi standarde in curatenie si igiena, partenerii furnizori de tehnologie ai Electronic Security Systems  lucreaza continuu la solutii inovative pentru fluxurile logistice interne. Sistemul AntiVirus garanteaza nu doar siguranta personalului medical, ci si durabilitatea produselor, prin insesi componentelor acestora.

Acest sistem inovativ de igiena a fost special dezvoltat pentru implementare rapida si utilizare imediata atat in cladirile existente, cat si in cele aflate in stadiul de proiect. Capsule special dezvoltate, produse din materiale antimicrobiene, previn raspandirea virusurilor si bacteriilor prin contactul de suprafata. Datorita capsulelor inovative AntiVirus DisinfectionCarriers, tubulatura intregului sistem este curatata si dezinfectata, in particular pentru transportul esantioanelor de sange. Poarta dezinfectanta AntiVirus DisinfectionGate permite dezinfectarea rapida si eficienta a suprafetei capsulelor. Cu ajutorul acestor echipamente, securitatea personalului medical atinge un nou nivel si garanteaza  disponibilitatea operationala in timpul functionarii normale, dar si in vremuri de criza.

Capsule AntiVirus

Folosind un proces complet nou de fabricatie, partenerii nostri revolutioneaza operarea in siguranta a sistemelor de transport pneumatic din spitale. Tehnologia speciala cu ioni de argint distruge sursele de infectie si contaminare in interiorul si pe suprafata capsulelor model AntiVirus. Capsulele AntiVirus sunt disponibile intr-o gama larga de tipodimensiuni.

Tubulatura AntiVirus

Tuburile si coturile speciale antimicrobiene ofera protectie aditionala pentru traseele sensibile. Pe durata procesului de fabricatie se adauga la materialul tubulaturii ioni de argint.

Panouri de control AntiVirus

Panourile de control AntiVirus impresioneaza nu doar prin design si usurinta in utilizare, ci si prin acoperirea antimicrobiana. Operarea se realizeaza printr-un meniu, de la tastatura sau afisajul tactil. Suprafata neteda garanteaza o dezinfectie rapida si usoara. Siguranta este garantata prin incorporarea intr-un cadru antimicrobian.

Filtre AntiVirus

Filtrele AntiVirus fabricate dintr-o matrice din fibră de sticlă submicronică creeaza un mediu liber de germeni in sistemul de transport pneumatic. In sistem intra aer din camerele curate, iar din sistem iese de asemenea aer curat. Designul compact economiseste spatiul si asigura o instalare usoara si in cazul sistemelor upgradate.

 

Capsula dezinfectanta AntiVirus

Capsula inovatoare AntiVirus DisinfectionCarrier curata si dezinfecteaza liniile de tubulatura repede si complet. Un proces multi-stadiu asigura o curatare a intregului sistem si in acelasi timp disponibilitatea si fiabilitatea sistemulu. Capsulele AntiVirus DisinfectionCarriers permit curățarea grosieră, curățarea fină, dezinfecția și controalele de igienă – rapid, simplu, sigur!

Poarta dezinfectanta AntiVirus

Sistemele de transport pneumatic sunt expuse la sute de tranzactii de operare in fiecare zi. Datorita noii porti AntiVirus DisinfectionGate, lantul de infectare cu virusuri intre personalul medical si sistemul logistic este intrerupt. Unitățile mobile de modernizare dezinfectează capsulele de transport în mod automat și la intervale definite de utilizator. Protecție optimă pentru angajați și pacienți! Datorită metodelor sofisticate, certificate, de iluminare și iradiere, dezinfectarea se efectuează fără pierderea timpului.

Aplicatia AntiVirus DisinfectionControl

Procedurile sustinute de AI identifică și analizează toate acțiunile AntiVirus necesare pe întregul sistem. Inteligența artificială permite disponibilitatea maximă a sistemului, alături de curățarea și dezinfectarea capsulelor și a secțiunilor de rețea de tuburi definite. Afișajul virtual în timp real asigură o monitorizare transparentă a sistemului. Secțiunile parțiale pot fi blocate pe termen scurt manual sau regulat, și automat după cicluri de dezinfecție definibile.

Conectat în siguranță

Soluția inovatoare de transport si dezinfecție holistică de la Electronic Security Systems si partenerii sai de tehnologie

 

Pentru mai multe informatii contactati Electronic Security Systems:
Viorel LUŢĂ
viorel.luta@electronicsecurity.ro 
0728 331 567
www.electronicsecurity.ro