UMF „Carol Davila” București în colaborare cu Spezialklinik Neukirchen, Germania și SCM Events organizează webinarul medical „Diagnosticul și terapia personalizată a Sindromului de Oboseală Cronică(Chronic Fatigue Syndrome)”, sâmbătă, 5.11.2022, orele 9:30-17:30.
Sindormul de oboseala cronica (SFC) este o problema larg raspandita in special asociata cu Sindromul Long Covid.  Etiologia sindromului de oboseala cronica este complexa si poate implica disfunctii ale sistemului imunitar suprarenal, o asociere cu anumiti markeri genetici.
În cadrul simpozionului vei urmări:

* Criteriile de diagnostic in sindromul long covid si insindromul de obiseala cronica
*Markerii imonubiologici, toxicologici si  microbieni pentru long covid si CFS
*Abordarea terapeutica integrativa a infectiilor virale, a incarcaturii toxice si a intolerantelor alimentare cu puternic potential inflamator.

Se acorda:

  • certificat de participare
  • puncte EMC si EFC
  • material de curs PDF format electronic

Webinarul se adreseaza tuturor specialiștilor în domeniul sănătății implicați în promovarea unui stil de viață benefic și sănătos.

Înscrierea la simpozion se face în baza completării formularului de înregistrare online la adresa: https://scmevents.net/evenimente/05-11-2022-diagnosticul-si-terapia-personalizata-a-sindromului-de-oboseala-cronica/