zilele_oblu_sigla.jpgÎn perioada 29-31 octombrie 2015 va avea loc la Iași Simpozionul de Neuroștiințe. Manifestarea reunește manifestări științifice precum prezentări și activități practice de tip workshop hands-on, prilejuite de aniversarea a 83 de ani de Neurochirurgie la Iași și Zilele Spitalului Clinic de Urgențe ”Prof. Dr. N. Oblu”.

Conferința de presă ocazionată de Deschiderea evenimentului se va desfăşura joi, 29 octombrie, ora 14:00, la Hotel Ramada Iași, Sala New York.

Evenimentul este creditat cu 15 credite EMC. Participarea este gratuită și se face pe baza completării FORMULARULUI DE PARTICIPARE AICI. Locurile la workshop-uri sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierii.

Puteți accesa AICI PROGRAMUL DETALIAT al evenimentului.Menționăm că mici modificări mai pot interveni până la eveniment.


Evenimentul va avea loc la Hotel Ramada. Vineri, 30 octombrie, medicii neurochirurgi vor participa la activități practice care se vor desfășura în paralel în 3 săli, la Spitalul Clinic de Urgență ”Prof. Dr. N. Oblu”. Utilizând aparatură de ultimă generație, medicii, împărțiți pe grupe cu un număr mic de participanți, vor putea învăța și exersa tehnici moderne privind terapiile endovasculare în patlogia vasculară neurochirurgicală, Midas Rex Drill, sisteme de implantologie spinală. Specializarea endovasculară a medicilor neurochirurgi se va face sub coordonarea directă a Prof. Patrick Courtheoux, unul dintre cei mai reputați specialiști în acest domeniu din lume.

La eveniment vor participa aproximativ 100 de medici, rezidenți, studenți, reprezentanți de companii și oficialități în domeniu atât din regiunea Moldovei cât și din țară. Manifestarea cuprinde numeroase teme de actualitate pentru neurochirurgi, neurologi, oftalmologi, radiologi, infectioniști, specialiști UPU, ATI, anatomie patologică cât și o secțiune special dedicată asistenților medicali.

Coperta_Neuro-Agenda.jpg

Manifestarea are loc prin implicarea și colaborarea dintre Societatea Română de Neurochirurgie, Spitalul Clinic de Urgențe “Prof. Dr. N. Oblu”, Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr.T. Popa” Iași.

Evenimentul reprezintă un nou pas în demersul de transformare a Spitalului de Neurochirurgie într-un adevărat Centru de Excelență în domeniul medical și încă o dovadă că NEUROEXCELENȚA este o procupare constantă la Iași.

Persoană de contact:

Alina VOINEA

Tel./Fax: 0232 240628; E-mail: alina.voinea@oamenisicompanii.ro