Al doilea webinar din seria de șase webinarii găzduite sub umbrela Share Experience 2024, organizat de Alianța Națională pentru Boli Rare România, Asociația Română de Cancere Rare va avea loc ONLINE, în data de 16 iulie 2024.
Webinarul „Bolile Colestatice Rare” are ca scop furnizarea de informații detaliate și resurse actualizate profesioniștilor din domeniul sănătății. Acest eveniment online va aborda provocările unice ale diagnosticului și tratamentului bolilor colestatice rare, incluzând studii de caz relevante și strategii terapeutice inovatoare. Participanții vor avea oportunitatea de a interacționa cu experți de renume și de a discuta cele mai recente descoperiri și eficiente practici în îngrijirea pacienților cu boli colestatice rare.
Vor EXPLICA și vor RĂSPUNDE la întrebări invitații: Prof. Dr. TUDOR Pop, UMF ”Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, Asist. Univ. Dr. ALINA Grama, UMF ”Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, Dr. DIANA Miclea, UMF ”Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca și MARINELA Debu, Președintele
Asociației Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din România. Discuția va fi moderată de DORICA Dan, președinta Asociației Române de Cancere Rare și Alianța Națională pentru Boli Rare România.
Mai multe detaii aici.