Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”, aflat în Bulevardul Uverturii nr. 81, este locul unde poţi primi tratament stomatologic decontat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Suntem printre puţinii furnizori de servicii de specialitate care oferă această facilitate pentru stomatologie.

Anumite tratamente precum: caria simplă, obturaţia dintelui, extracţia dinţilor permanenţi cu anestezie, proteza acrilică mobilizabilă pe arcadă, reparaţia protezei sau a aparatului ortodontic sunt doar câteva dintre serviciile pe care le puteţi accesa, achitând doar 40% din preţ. Restul este decontat prin intermediul biletului de trimitere de la medicul de familie.

În plus, la copii tratamentul unei carii simple este gratuit, dacă veniţi cu bilet de trimitere.

„Vă aşteptăm la noi, fie că este vorba de o consultaţie primară, stabilirea diagnosticului şi elaborarea planului de tratament, implanturi, extracţii sau intervenţii chirurgicale diverse, tratamentul cariilor simple şi a parodontitelor, medicii noştri sunt pregătiţi pentru a vă reda zâmbetul şi starea de bine”, a precizat viceprimarul Mihaela Ştefan.

Medicii centrului: Dan Georgescu, Andrei Niţă,Mihai Vizuroiu şi Corina Sorica sunt pregătiţi să vă ofere tot suportul necesar în rezolvarea problemelor stomatologice.

Pentru informaţii suplimentare sau programări sunaţi la 031.9593 sau accesaţi pagina: www.nectarie6.ro.