Pentru a veni în sprijinul pacienților cu boli hematologice, în cadrul proiectului “Fii un pacient informat”, Asociația Prietenii lui Adrian organizează primele două seminarii gratuite, deschise în principal bolnavilor și familiilor acestora,dar și oricui vrea să afle mai multe detalii despre acest tip de boli și impactul lor asupra societății.

Primul seminar se numește „Introducere în hematologie- sângele și bolile sale pe înțelesul tuturor”,în cadrul căruia participanții vor putea învăța ce este sângele, ce sunt bolile de sânge și cum afectează ele organismul. Seminarul va avealoc pe 14 noiembrie, în intervalul orar 15-17, în București.

În seminarul “Rolul minții în procesul de vindecare”, psihologul Andrei M. Ludoșan propune o abordare holistică a sănătății și a ființei umane. Participanții vor învăța cum să se ajute și susține reciproc și cum să își gestioneze boala, prin găsirea echilibrului psihologic și emoțional. Seminarul va avea loc pe 21 noiembrie, orele 17-20, în București.

Pentru mai multe detalii, accesați www.aspla.ro. Accesul la seminarii este gratuit, pe baza înscrierii la office@aspla.ro. Numărul maxim de participanți la fiecare dintre seminarii este de 15 persoane.