Secția ATI a Spitalului Municipal Câmpina va fi reabilitată

Din punct de vedere al investițiilor în dotarea cu aparatură medicală, 2019 este un an foarte bun pentru Spitalul Municipal Câmpina. Potrivit managerului Călin Tiu, în septembrie vor începe lucrările la secția ATI, suma alocată de la bugetul local fiind de 900.000 lei.

Licitația a fost finalizată, urmează semnarea contractului cu societatea General Service Grup 98 SRL București, cea care a realizat lucrările de modernizare și la Policlinica Municipală, dar și la Secția de Pediatrie și primul tronson al Blocului Operator. “Sperăm ca Secția ATI (anestezie și terapie intensivă) să fie finalizată anul acesta, iar pentru 2020 va rămâne de reabilitat al doilea tronson al Blocului Operator”, a afirmat dr. Călin Tiu, citat de Campinatv.ro.

Din veniturile proprii ale spitalului, au fost achiziționate echipamente medicale extrem de necesare, la toate secțiile, în valoare de aproximativ 1 milion euro. De asemenea, este în curs de derulare achiziția altor echipamente printr-un program al Ministerului Sănătății, cu cofinanțare de 10% de la bugetul local.

“Suma totală alocată este de 5,3 milioane lei și vom achiziționa trei unități de radiologie și o unitate completă pentru monitorizarea pacienților internați la Terapie Intensivă”, a mai declarat managerul Spitalului Municipal Câmpina.