Secţia ATI 1 din cadrul Spitalului Judeţean Arad a fost dotată cu aparatură medicală în valoare de peste 540.000 lei

În dotarea Secţiei Clinice Anestezie Terapie Intensivă (ATI) I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad au intrat cinci aparate de ventilaţie, dintre care unul cu ventilaţie mecanică, şi trei monitoare funcţii vitale, în valoare de peste 540.000 de lei, care au fost achiziţionate de către Consiliul Judeţean Arad, potrivit managerului general al SCJU Arad, Carmen Lucuţa.

Conform acesteia, aparatura este deosebit de importantă pentru Secţia ATI 1 şi vine în completarea dotărilor de anul trecut, ce au constat în alte zece monitoare funcţii vitale, care funcţionează la patul pacientului.

“Aparatura primită este de un real folos pentru pacientul internat în cadrul Secţiei Clinice ATI 1 a spitalului. Mulţumim atât Consiliului Judeţean Arad, cât şi Primăriei municipiului Arad pentru interesul arătat în ceea ce priveşte dotarea secţiilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad”, a declarat Carmen Lucuţa.

Aceasta a menţionat că, anual, din fondurile celor două instituţii, dar şi din veniturile SCJU Arad, sunt achiziţionate aparate necesare bunei desfăşurări a actului medical. AGERPRES