Conferinta Nationala Interdisciplinara de Antibioterapie si Vaccinologie este un eveniment medical major al Societatii Nationale Romane de Boli Infectioase si al Asociatiei Medicale Romane. Ajunsa la editia a saptea, conferinta aduce la zi tratamente antiinfectioase in patalogia umana, dezbateri si studii privind vaccinologia actuala, ghiduri si protocoale ce stau la baza activitatii medicului.

Conferinta se va desfasura intr 17 si 19 iunie, la Bucuresti, adresandu-se medicilor din specialitati medicale, chirurgicale, pediatrie si medicina de familie. Sunt asteptati la eveniment peste 1000 de medici. Conferinta este acreditata de CMR, participantii primind Certificat de atestare.

Programul Conferintei este urmatorul:

Joi, 17 iunie 2010 – VACCINOLOGIE SI IMUNOLOGIE

– Programele nationale de vaccinare

– Gripa – pandemia H1N1

– Vaccinuri actuale

Vineri, 18 iunie 2010 – ANTIBIOTERAPIE

– Infectia cu HIV – SIDA, boala cronica

– Infectii virale hepatice. Vaccinuri

– Alte vaccinuri (vaccinuri antipneumococice etc.)

– Actualitati in terapia antiinfectioasa

– Noutati terapeutice. Ghiduri si protocoale

– Regulamentul Sanitar International

Sambata, 19 iunie 2010 – ANTIBIOTERAPIE

– Controverse în terapia antiinfectioasa

– Pregatire teme pentru Congresul International Boli Infectioase – Bucuresti 2012

– Antibioterapie vs. Vaccinologie

Medicii participanti vor beneficia de un abonament anual pentru revista oficiala a Societatii Nationale Romane de Boli Infectioase, Revista Romana de Boli Infectioase, revista de categorie B+ (CNCSIS) si indexata in baze de date internationale, de prestigiu, cu discount de 50%. Pentru un abonament anual la Revista Romana de Boli Infectioase se acorda 5 credite EMC.

Doar pana la data de 8 iunie beneficiati de inscriere cu taxa redusa de 100 RON. Numarul de locuri este limitat. Informatii suplimentare aflati pe: http://medica.ro/evenimente/cardiologie_2010.html

cniav.jpg