Pharma Business Solutions, sub patronajul Ministerului Sănătăţii, organizează cea de-a doua ediţie a Forumului Industriei Farmaceutice, reuniunea anului în domeniul farmaceutic, cu tema „Politici economice și mecanisme de business în industria farmaceutică”, care va avea loc pe 8-9 iunie la Hotel JW Marriott – Bucureşti, Sala Constanţa Ballroom.

Forumul Industriei Farmaceutice este reuniunea, la cel mai înalt nivel, a personalităților care determină viitorul industriei farmaceutice – singurul eveniment de acest gen și de acest calibru care caută răspuns la problemele critice pentru industria farmaceutică, dar şi pentru ceea ce implică dinamizarea business-ului în acest domeniu, în România.

Evenimentul este creat ca un mediu favorabil schimbului de informaţii şi de opinii referitoare la industria farmaceutică, care se află la răscrucea unor provocări dictate de un nou context economico-social. Autorităţile decidente şi reprezentanţii industriei farmaceutice au posibilitatea să discute şi să dezbată subiectele actuale
pentru a găsi soluţii de colaborare atunci când iau decizii de reglementare, pentru a crea un mediu în care cetăţenii să aibă acces la medicamente de calitate şi preţuri accesibile.

Temele aflate în dezbatere vor fi susţinute de personalităţi de marcă din industria farmaceutică, de reprezentanţi din board-ul instituţiilor profesionale din sistemul de sănătate, dar şi de către reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Subiectele abordate reprezintă problematici importante pentru întreg sistemul farmaceutic: “Piaţa farmaceutică din România”, „Politici şi strategii de creştere a pieţei farmaceutice”, „Industria farmaceutică din România, la răscruce”, Inovativ şi generic – prezenţă echilibrată pe o piaţă matură”, „Health Technology Assesment (HTA) – necesitate, nu modă!”

Participanţii la forum, top managementul companiilor farmaceutice şi autorităţile din România se vor afla timp de două zile la masa discuţiilor pentru găsirea unor soluţii de deblocare a pieţei farmaceutice.

Printre speakerii prezenţi la Forum se numără: dr. Ioana Bianchi, Consilier Preşedinte CNAS, Dr. Bogdan Chiriţoiu, Preşedinte Consiliul Concurenţei, Ec. Ioan Nani, Director General Antibiotice Iaşi, Prof. dr. Vasile Astărăstoae, Preşedinte CMR, Dan Zaharescu, Director Executiv ARPIM, Dr. Viorel Vasile, Preşedinte Asociaţia Distribuitorilor de Medicamente din România, Prof.dr. farm. Dumitru Lupuleasa, Preşedinte CFR, Dr. Adrian Pană, Consilier personal- Cabinet Secretar de Stat Ministerul Sănătăţii, Petru Crăciun, Director General Cegedim România, Dr. Simona Melnic, Membru al Camerei de Comerţ Americane în România.

Pentru informaţii privind programul, precum şi celilalţi speakeri și alte detalii, consultați site-ul evenimentului la adresa www.forumpharma.ro. Informaţii suplimentare: Dana Buzurin, telefon 0726.123.433 sau e-mail: buzurin.dana@pbsolutions.ro.