Mai sunt doar 2 săptămâni până la Școala de Vară a Asociațiilor de Pacienți și ultimele zile în care te mai poți înscrie. Accesează așadar pagina întâlnirii și completează formularul ca să fii sigur că nu ratezi oportunitatea de a învăța alături de noi: Şcoala de Vară CASPA 2024 – CASPA – Comunitatea Asociaţiilor de Pacienţi.

Avem lecții noi pe care le-am inclus pe agendă și parteneri care s-au alăturat proiectului și cărora le mulțumim pentru susținere.

Deschidem Școala de Vară cu Lecția de Fundraising pe care ne-o va preda Nicoleta Orlea, TEDx & Keynote Speaker | Fundraising Director la Autism Voce. Învățăm apoi Lecția de terapia durerii în migrenă, de la dr. Adina RoceanuMedic Neurolog la Spitalul Universitar de Urgenta București și Cristina Vlădău, Neuro Patient Expert & Advocate | Marketing & Communication Advisor. 

Schmbăm registrul și trecem la Lecția de Empatie, unde aflăm despre Programul CRED în Medicină de la Ada Palea, Director General NORD – Grupul medical Provita. Facem apoi trecerea de la Empatie la Eficiență la Lecția de Psihologie pe care ne-o predă psihologul Alexandra Siru. 

Tot despre empatie și experiențele prin care trec pacienții oncologici ne va vorbi dr. Degi Laszlo Csaba, Președintele Organizației Europene de Cancer, în timp ce Lecția de recuperare medicală ne va fi predată, în tandem, de dr. Mădălina Sideri, alături de fizioterapeutul Alin Paraschiv.

 

Mulțumim partenerilor care susțin Școala de Vară Caspa.ro:

  • NORD – Grupul medical Provita: Grup de centre medicale de excelență, format din spitale multidisciplinare, policlinici, laboratoare și centre de imagistică, dar și 1 centru de instruire în terapia durerii, singurul din Europa Centrală și de Est.
  • Teva: De peste 120 de ani, Teva este dedicată îmbunătățirii sănătății la nivel mondial. Prin intermediul unei rețele globale de capabilități și inovație științifică, aproximativ 37.000 de angajați din 58 de piețe își depășesc limitele constant,  pentru a furniza medicamente de înaltă calitate.
  • UCB: o companie biofarmaceutică globală a cărei ambiție este de a transforma viețile persoanelor care trăiesc cu boli grave, permițându-le să trăiască cât mai liber posibil de provocările și incertitudinea bolii.

 

Completează formularul de participare și vino la Școala de Vară Caspa.ro: Şcoala de Vară CASPA 2024 – CASPA – Comunitatea Asociaţiilor de Pacienţi. 

 

Școala de Vară a Comunității Asociațiilor de Pacienți Caspa.ro este una din activitățile tradiționale ale comunității Caspa.ro. Dezvoltată de Oameni și Companii din anul 2015, cu scopul de a sprijini și de a crește vizibilitatea comunității de pacienți din România, comunitatea CASPA a reușit reunirea membrilor săi în activități diverse, iar din anul 2017 beneficiază și de propria platformă digitală, www.caspa.ro.

Rămâneți conectați la activitățile comunității abonându-vă la newsletterul săptămânal aici: https://www.caspa.ro/newsletter/ sau urmărindu-ne pagina de Facebook sau Linkedin.