Schimb de experienta intre spitalele orasenesti din Buhusi si Tg. Neamt

In luna aprilie, Spitalul Orasenesc Buhusi a primit vizita colegilor de la Spitalul Orășenesc “Sf.Dimitrie” Tg. Neamț, vizita care a avut drept scop un schimb de experienta intre personalul din cele doua institutii sanitare.

Au fost discutate diverse subiecte de maxim interes, cum ar fi indicatorii de management, contractarea serviciilor cu C.A.S. , investitii, dotari, atragerea de fonduri. Au fost punctate aspectele privind acreditarea ANMCS, protocoale, proceduri de lucru, indicatori si circuite. Au fost vizitate cateva structuri: CPU, compartimentul Pediatrie, sectia Medicina Interna (Cardiologie, Reumatologie), compartimentul Ingrijiri Paliative , Medicina Interna Cronici, Neurologie, Structura Spitalizare de Zi, Bloc Operator, compartiment A.T.I., sectia Chirurgie generala, Laboratorul de radiologie si imagistica medicala, Laboratorul de analize medicale, Ambulatoriul integrat si Blocul Alimentar Central.

“Vizita a fost una din care am avut de invatat unii de la altii, am schimbat pareri, idei si chiar au fost puse bazele unor viitoare intalniri intre membrii SMC (Structurile de Management al Calitatii) din regiunea noastra. De asemenea, oaspetii nostri au confirmat ca vor participa la conferinta organizata de Spitalul Orasenesc Buhusi”, a declarat Constantin Poiana, managerul Spitalului Orasenesc Buhusi.