spital tg jiu.jpgLucrările de înlocuire a 6 lifturi din cele două unităţi în care funcţionează secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu vor începe miercuri, investiţia totală fiind de aproximativ 1,2 milioane lei fără TVA, a declarat managerul Tiberiu Tătaru. Potrivit sursei citate, a fost stabilit un grafic de desfăşurare a lucrărilor, urmând ca termenul limită de finalizare să fie 24 decembrie.

„Împreună cu firma câştigătoare a licitaţiei am stabilit un grafic de lucrări astfel că din 18 noiembrie se vor apuca de lucru mai multe echipe simultan şi termenul limită de finalizare a lucrărilor este 24 decembrie. Investiţia este în valoare de 1,2 milioane lei fără TVA, la care se adaugă o cofinanţare din partea Consiliului Judeţean Gorj”, a spus Tiberiu Tătaru.

El a mai menţionat că investiţia respectivă este inclusă în demersurile pentru acreditarea unităţii medicale în anul 2016, în acest sens fiind derulate mai multe investiţii privind serviciile de îngrijire şi îmbunătăţirea practicilor medicale. AGERPRES