Spitalul Clinic Judeţean (CSJ) Mureş a anunţat, miercuri, demararea lucrărilor de reabilitare a celor trei săli de naşteri de la Maternitatea Veche din Târgu Mureş, pentru care Consiliul Judeţean Mureş a alocat suma de 100.000 lei.

‘Lucrările în cadrul Secţiei Clinice Obstetrică-Ginecologie reprezintă una dintre priorităţile acestui an şi asta deoarece este foarte important mediul în care o mamă aduce pe lume copilul. Lucrările de reparaţii vor contribui atât la confortul şi calitatea serviciilor medicale oferite în Blocul de Naştere de la Secţia Clinică Obstetrică-Ginecologie, cât şi la mediul în care personalul medical îşi va derula activitatea. Spitalul Clinic Judeţean Mureş continuă planul stabilit pentru acest an, prin care dorim să aducem îmbunătăţiri secţiilor noastre, toate acestea pentru a oferi servicii medicale de calitate’, a arătat managerul Spitalului Clinic Judeţean Mureş, dr. Dan Ştefan Sîmpălean, într-un comunicat de presă.
Potrivit documentului, termenul de finalizare a lucrărilor estimat este mijlocul lunii noiembrie 2016, iar în această perioadă toate naşterile vor fi redirecţionate către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş.

În cadrul investiţiei va fi înlocuită faianţa, gresia şi pardoseala în cele trei săli de naşteri, va fi înlocuită tâmplăria, precum şi instalaţiile electrice şi cele sanitare. AGERPRES