Societatea Română de Nefrologie organizează cea de-a XIII-a ediție a Congresului Național de Nefrologie, ce se va desfășura la Cluj-Napoca, în perioada 10-12 octombrie 2024 la Grand Hotel Napoca.

Evenimentul promite să ofere un cadru unic pentru schimbul de cunoștințe, experiențe și idei, reunind experți, clinicieni, și lideri de opinie atât din domeniul nefrologiei, cât și din disciplinele conexe. Scopul nostru comun fiind acela de a dezvolta o relație interdisciplinară ce vizează îmbunătățirea sănătății pacienților cu boli cronice de rinichi, dar și care să contribuie la consolidarea orizontului profesional al tuturor participanților.

Programul științific va cuprinde:

✔ Sesiuni plenare cu subiecte de maxim interes

✔ Comunicări orale

✔ Sesiuni Tineri Medici

✔ Epostere

✔ Sesiuni hands-on: Abord vascular, Biopsie renală, Leziuni morfopatologice în glomerulopatii.

De asemenea, vă invităm să participați activ prin transmiterea lucrărilor dumneavoastră sub formă de poster sau comunicare orală în cadrul secțiunii de REZUMATE!

 

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .