regina-maria-logo.jpgReţeaua de sănătate REGINA MARIA continuă expansiunea la nivel naţional prin inaugurarea primului Campus Medical din Târgu Mureş, ajungând astfel la 31 de locaţii proprii în ţară. Cu o investiţie de 1.7 milioane de euro, Campusul Medical REGINA MARIA este localizat în zona de nord-est a oraşului, în apropierea Universităţii de Medicină şi Farmacie şi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş. Prin această inaugurare, Reţeaua de Sănătate REGINA MARIA îşi propune să celebreze şi să ducă mai departe expertiza şi tradiţia medicală de excepţie a oraşului gazdă.

Primul Campus Medical REGINA MARIA din Târgu Mureş se întinde pe o suprafaţă de 900 mp, include 14 cabinete medicale şi oferă mureşenilor acces la o gamă complexă de peste 15 specialităţi medicale. Cu o echipă formată din 22 de medici, noul Campus Medical este dotat cu echipamente de ultimă generaţie şi pune la dispoziţia pacienţilor, pe lângă specialităţile medicale pentru adulţi şi copii, şi: Centru de Imagistică, Centru de Medicina Muncii, Centru de Pediatrie, Centru de Obstetrică-Ginecologie, Centru de Recuperare Medicală, în cadrul căruia pacienţii au acces la fizioterapie, kinetoterapie şi masaj, dar şi un laborator propriu de analize medicale, cu punct de recoltare.

„Deschidem campusul din Târgu Mureş cu aceeaşi promisiune de a oferi servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă. Încă de acum opt ani, când am intrat în Cluj şi, ulterior, în Braşov, Transilvania a devenit o zonă de o importanţă strategică pentru Reţeaua REGINA MARIA. Numai în locaţiile din aceste două judeţe ne-au trecut pragul aproximativ 260.000 de pacienţi în ultimul an, aproape 20% din numărul total de pacienţi ai Reţelei noastre. Tot aici avem deja un portofoliu de peste 60.000 de pachete de prevenţie (abonamente) pentru angajaţii din companii. Ne propunem ca, în timp, să beneficiem şi în Târgu Mureş de aceeaşi încredere pe care ne-am câştigat-o în alte oraşe din regiune, precum Cluj şi Braşov, atât în rândul clienţilor individuali, cât şi în rândul comunităţii de business”, a declarat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.

Printre specialităţile medicale disponibile în Campusul Medical REGINA MARIA Târgu Mureş se numară: alergologie, boli infecţioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, nutriţie şi metabolism, neurologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, reumatologie, oftalmologie, ORL şi altele. Lista de investigaţii a laboratorului cuprinde atât testele uzuale de biochimie, hematologie, coagulare, microbiologie, cât şi teste speciale pentru screening-ul prenatal, teste genetice şi moleculare, teste de anatomie patologică şi citologie Babeş Papanicolau.

Tehnologia modernă, reprezentată de echipamentele de analiză performantă şi echipa de specialişti care aplică cele mai noi metode de testare, asigură acurateţea rezultatelor şi un termen cât mai scurt de prelucrare a acestora. Centrul de Imagistică din cadrul Campusului Medical REGINA MARIA din Târgu Mureş se diferenţiază prin aparatul RMN ultra-performant (Magnetom Essenza 1.5 Tesla cu sistem incorporat Tim & Dot). Acesta este special creat pentru a acoperi o gamă variată de investigaţii clinice, atât teste de rutină, cât şi examinări avansate. Aparatul reprezintă o tehnologie de vârf şi este recunoscut pentru acurateţea imaginilor, viteza de scanare şi reducerea timpului de examinare. Acesta face posibilă şi examinarea persoanelor cu o greutate de până la 200 de kilograme, fără a fi necesară repoziţionarea acestora în cazul unor examinări multiple.

În plus, în cadrul Campusului Medical, pacienţii pot efectua o serie de investigaţii medicale suplimentare, precum: audiometrie, spirometrie, EKG de repaus, EKG de efort.

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA este operatorul de servicii medicale private din România ce reuneşte peste 3.500 de angajaţi şi colaboratori în cele 31 de locaţii proprii din Bucureşti şi din ţară. REGINA MARIA şi-a câştigat poziţia de lider pe piaţa medicală românească datorită calităţii serviciilor oferite şi a numărului de unităţi medicale prin intermediul cărora deserveşte peste 1,4 milioane de pacienţi. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 360.000 de pachete de prevenţie şi tratament.

În cifre, Reţeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 31 de locaţii proprii, 4 spitale, 3 centre cu spitalizare de zi, 2 maternităţi, 8 campusuri medicale, 8 centre de imagistică, 15 laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem şi peste 180 de policlinici partenere în ţară. Totodată, REGINA MARIA este prima companie care a introdus în România pachetele de prevenţie (abonamente) pentru companii, în urmă cu 20 de ani, şi care a lansat recent prima gamă de pachete de prevenţie destinată IMM-urilor, indiferent de numărul de angajaţi.