Rețeaua de sănătate Regina Maria a preluat integral rețeaua de laboratoare IDS, cu acoperire națională, peste 4 milioane de pacienți anual și contracte deja încheiate cu Casa de Asigurări de Sănătate București, casele de asigurări de sănătate judetene și Casa OPSNAJ.

Potrivit portalului profit.ro, Grupul de firme IDS Laboratories este pe piață din 2000, când a deschis primul laborator de analize medicale în București. Astăzi, IDS are 11 centre medicale proprii și 42 de centre partener în reședințele de județ. Anul trecut, IDS Laboratories, cu 74 angajați, a avut o cifră de afaceri de 12 milioane lei și un profit net de circa 350.000 lei.

Recent, Regina Maria a mai preluat Centrul Medical Puls din Târgu Mureș de la familia de medici Simona și Cristian Mucenic,firmă cu afaceri de 6,4 milioane lei și un profit net de 1,2 milioane lei în 2016. În vara lui 2017, Regina Maria a preluat și centrul medical Gastromond din Constanța și clinica Santomar OncoDiagnostic din Cluj-Napoca. Rețeaua operează 4 spitale: 3 în București (Spitalul Băneasa, Spitalul Euroclinic și Ponderas Academic Hospital și unul în Brașov), 40 de policlinici proprii în București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Pitești și Timisoara. De asemenea, grupul deține 20 laboratoare medicale, 11 centre de imagistică și o bancă de celule stem (operată de Regina Maria – Banca Centrală de Celule Stem). Anul acesta, Regina Maria va deschide un nou spital în Cluj-Napoca.